WEBSITE PPKP PINTU MASUK MALAYSIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RAHSIA KEBAHAGIA RUMAHTANGGA

Go down

RAHSIA KEBAHAGIA RUMAHTANGGA Empty RAHSIA KEBAHAGIA RUMAHTANGGA

Post by MMI on Tue Nov 04, 2008 8:39 pm

Benarlah kata-kata ulama "tiada perasaan malu dalam mendalami ilmu agama", kerana itu jugalah Saidatina Aishah memuji para wanita Ansar di atas sikap mereka yang suka bertanya; dengan katanya ( Semoga Allah merahmati wanita Ansar, mereka tidak malu untuk bertanya dan menambah pengetahuan mereka dalam agama ) walaupun dalam perkara yang menyentuh persoalan-persoalan sulit hubungan suami isteri

Hubungan antara suami isteri merupakan satu perkara penting dan utama dalam menjamin kelangsungan ikatan rumahtangga. Kepincangan dan sikap endah tak endah dalam menangani masalah ini banyak membawa kepada salah faham, krisis, perbalahan dan akhirnya perceraian (nauzubillah anhu jamian). Namun begitu, ada juga pihak yang mengatakan ianya satu persoalan remeh temeh, jijik, hina dan tidak perlu diperbincangkan. Ini kerana bagi mereka ianya tak lebih daripada aktiviti berseronok saja sebagaimana yang berlaku pada haiwan-haiwan biasa.

Namun Rasulullah S.A.W sendiri telah bangkit menjelaskan hal kepentingan dan keutamaannya dalam sabda Baginda "AKULAH ORANG YANG PALING ALIM DAN BERTAQWA, namun aku juga tidur dan berkahwin, barangsiapa yang membenci Sunnahku, dia bukanlah dari kalanganku" - riwayat Muslim.

Islam telah menjadikan `hubungan seks' antara dua suami isteri ini sebagai ibadat kepada Allah s.w.t berdasarkan manfaatnya yang besar perseorangan, umat dan juga Islam. antaranya ia dapat menjaga diri, keturunan, agama, menguatkan Islam dan sebagainya. Justeru itulah, Rasulullah S.A.W bersabda "SEKIRANYA KAMU BERSETUBUH DENGAN ISTERI KAMU, kamu akan mendapat pahala." Para sahabat kehairanan lantas bertanya, takkanlah seorang datang memuaskan nafsu dengan isterinya pun dapat pahala ?!, Rasul dengan hikmah menjawab : benar bukankah jika seorang itu memuaskan nafsunya dengan sesuatu yang haram tentulah baginya dosa, begitu juga dengan persetubuhan yang halal" - riwayat Muslim, juga merupakan hadis ke 25 dalam (Arbain Nawawi).

Islam memang memberi perhatian serius dalam mengubati masalah ini, khususnya yang berkaitan dengan suami, kerana merekalah ketua bagi keluarga dan perancang kepada kebahagiannya. Sebagai nasihat, kami mencadangkan beberapa produk alternatif yang mampu membantu anda bagi mengatasi masalah ini
Hubungan kelamin atau jimak adalah anugerah Tuhan yang tak ternilai harganya. Suami harus memastikan nafkah batin isterinya dilaksanakan dengan sebaiknya apabila berkahwin. Jimak yang sempurna akan memberikan kepuasan batin bagi suami isteri. Namun ramai isteri yang tidak puas ketika jimak bersama pasangan.
Sebagai suami, tanggungjawab besar terletak di kedua bahu anda untuk memastikan nafkah ZAHIR dan BATIN terhadap isteri anda dilaksanakan sebaiknya.
Ramai dikalangan isteri yang mengambil sikap mendiamkan diri sekiranya tidak puas...
Renungkan sebentar.....anda tidak nampak dengan mata kasar keperluan batin isteri. Lihatlah dengan mata hati anda. Adakah nafkah batin dia mencukupi ataupun atau cuma melebihkan keperluan zahir dan terlepas pandang nafkah batin yang lebih mustahak?

Anda lelaki yang dayus jika terus membiarkan isteri anda kegersangan.....
Jangan sampai isteri anda mula makan luar dan curang terhadap anda. Jadi jangan salahkan isteri jika mereka menyalahkan SUAMI walaupun isteri sendiri yang berlaku CURANG!
Cuba renungkan kisah-kisah di bawah ini :
Di bawah ini adalah fakta-fakta hasil dari online survey yang diperolehi dari 586 isteri dan wanita dan kami temui beberapa kebenaran yang mengejutkan.....
Sila baca fakta-fakta yang merisaukan ini :
70% isteri mengatakan mereka TIDAK PERNAH mencapai puncak orgasme/klimaks semasa melakukan hubungan seksual dengan suami mereka.
65% isteri mengakui sering BERPURA-PURA MENCAPAI ORGASME untuk memuaskan hati suami mereka.
Hanya 15% isteri yang mencapai orgasme lebih sekali dalam seminggu.
78% daripada isteri mengaku yang mereka lebih suka dibelai-belai sahaja dari melakukan seks memandang mereka tidak mencapai kepuasan dari hubungan seksual dengan suami.
fakta ini dikira serius dan kebanyakan lelaki yang tidak mengendahkan masalah mereka ini & kurang mencari penyelesaiannya kerana malu atau ego lelaki mereka yang menebal walaupun semua permasalahan bermula daripada para suami.
Maka itu setiap kali isteri diajak berjimak, ada saja alasan mereka untuk mengelak. Persepsi mereka, seks adalah untuk keseronokan suami semata. Tak tercabarkah ego anda?.
ANDA dibelenggu dengan gejala ini....
ANDA buntu memikirkannya...
ANDA malu dan segan..
ANDA mahu penyelesaian segera.

Jadilah Suami Idaman Sekarang!
Kecapi Nikmat Kepuasan Seks Sebenar Bersama Isteri Anda

USAH RISAU...KAMI ADA JALAN PENYELESAIANNYA !!! INSYA ALLAH


since 22st Sept 08
http://www.plsupergel.com/img/PLSuperGel.jpg
RAHSIA KEBAHAGIA RUMAHTANGGA PLSuperGel
MMI
MMI
Admin
Admin

Male
Number of posts : 73
Age : 40
Location : PEJABAT KESIHATAN BUKIT KAYU HITAM
Jawatan : PEN. PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN
Reputation : 0
Registration date : 2008-02-06

http://bkh-2008.niceboard.net

Back to top Go down

RAHSIA KEBAHAGIA RUMAHTANGGA Empty Re: RAHSIA KEBAHAGIA RUMAHTANGGA

Post by edredtank on Wed Nov 12, 2008 4:41 pm

hang ni boleh macam2 no .... bulan posa bisness...la ni pun bisness....mau tak kaya....tahun depan pakai baju raya kala apa plak.....hehehehe
edredtank
edredtank
GRD U36
GRD U36

Male
Number of posts : 48
Age : 41
Location : On Air
Jawatan : Kaki Pukul
Reputation : 0
Registration date : 2008-02-18

http://mtbjitra.blogspot.com

Back to top Go down

RAHSIA KEBAHAGIA RUMAHTANGGA Empty Re: RAHSIA KEBAHAGIA RUMAHTANGGA

Post by FR 0170 on Thu Dec 25, 2008 8:26 pm

En Edredtank pun sama la...Bisnes sakan...tempahan sampai raya cina dengar kata he.....belanja minum jadi la he dan heh he
FR 0170
FR 0170
TEAM BKH
TEAM BKH

Male
Number of posts : 152
Age : 41
Location : PEJABAT KESIHATAN BUKIT KAYU HITAM,KEDAH
Jawatan : PEN.PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U29
Reputation : 0
Registration date : 2008-02-12

http://bkhsc.niceboard.net

Back to top Go down

RAHSIA KEBAHAGIA RUMAHTANGGA Empty Re: RAHSIA KEBAHAGIA RUMAHTANGGA

Post by edredtank on Thu Jan 01, 2009 7:09 pm

ooooo hang bela diiiaaaaa!!!!
edredtank
edredtank
GRD U36
GRD U36

Male
Number of posts : 48
Age : 41
Location : On Air
Jawatan : Kaki Pukul
Reputation : 0
Registration date : 2008-02-18

http://mtbjitra.blogspot.com

Back to top Go down

RAHSIA KEBAHAGIA RUMAHTANGGA Empty Re: RAHSIA KEBAHAGIA RUMAHTANGGA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum